Menu
Your Cart

Electropalane cu chinga

Electropalane cu chinga

Cerere de oferta

Electropalane cu chinga pentru sarcini cuprinse intre 500 si 5000 kg.

Electropalanele cu chinga EUROLIFT BH va va satisface cerintele chiar si in cele mai stricte conditii de curatenie. Electropalanul EUROLIFT BH respecta toate standardele europene EC in domeniu, oferindu-va puterea si robustetea unui produs industrial combinat cu 100% operare curata pentru utilizare in industria alimentara, agroindustriala, in industria chimica, in conditii de "camera curata".

Caracteristici tehnice

Produs rezistent la coroziune dotat cu chinga rezistenta. Disponibil si in varianta din otel inoxidabil
- Pierderea foarte mica a inaltimii de ridicare permite electropalanului EUROLIFT BH sa se adapteze tuturor configuratiilor
- Motor de ridicare cu 2 viteze de ridicare motor de translatie cu 2 viteze (conform standardului EC 34.1/EC 34.2, clasa de protectie IP 55, si clasa de izolatie F), combinat cu un reductor perfect etans, permit deplasarea si ridicarea silentioasa si precisa a sarcinii.
- Ghidajul de mare siguranta pentru chinga, limitatorul de cursa si limitatorul de sarcina disponibile la echiparea standard asigura siguranta maxima a utilizatorului in orice situatii.

Firma

Persoana de contact

Adresa

Telefon

Email

Lungime grindă (m)

Înalțime ridicare (m)

Sarcina maximă (kg)

Tip cărucior

Aveți cale de rulare?

Se montează în

Observații

reCAPTCHA

Cerere oferta

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.