Menu
Your Cart

Instalatii de exhaustare si filtrare

Aspirator portabil P160 Aspiratoarele Nederman P160 sunt usoare, ideale pentru ateliere si pentru aspirarea deseurilor rezultate de la lucrul cu unelte de tipul polizoarelor mici si a masinilor de slefuit - Usor de manipulat - Motor monofazat puternic - Randament mare de filtrar..
0.00 Lei
Brat de aspiratie Standard Bratul de aspiratie Nederman Standard este conceput special pentru medii de lucru cu fum, vapori si praf neexploziv, unde cerintele de debite de aer si temperaturi mai ridicate sunt moderate. Locuri de munca tipice sunt atelierele de sudura din scoli, diferite ..
0.00 Lei
FilterBox Sistem flexibil si modular care raspunde majoritatii cerintelor privind gazele arse si praful. Se pot atasa accesorii pentru a eficientiza unele aplicatii. Se pot realiza combinatii pentru a functiona ca dispozitiv mobil sau fix. Pentru curatarea eficienta a filtrului, FilterBo..
0.00 Lei
FilterCart Original Acest model prezinta cele mai bune performante cand se utilizeaza pentru aplicatii de sudura. Lampa prezenta pe dispozitivul de absorbtie(hood) il face mai placut de utilizat. Daca se doreste utilizarea intr-o zona de lucru mai mare poate fi echipat cu brat de 3m. ..
0.00 Lei
FilterMax C25 FilterMax C25 - cu ventilator, filtre si panou de comanda - este un dispozitiv de sine statator pentru aplicatii de volum mic in spatii limitate. Proprietatile de filtrare ale dispozitivului sunt excelente in conditiile presiunii mari de functionare si randamentului mare de..
0.00 Lei
MFS - Sistem de filtrare modular MFS ofera flexibilitate maxima prin conceptul modular unic de montare standard si al elementelor de filtrare. Practic, se poate realiza orice combinatie, de la un singur ansamblu de filtrare la sisteme de filtrare in mai multe trepte care combina particul..
0.00 Lei
Sisteme de evacuare pentru vehicule stationate Sistemele prezentate in aceasta sectiune se folosesc pentru aspiratia gazelor de esapament din vehiculele parcate. Toate solutiile ofera instalare simpla si randament de aspiratie optim. Nederman are si sisteme pentru vehicule in miscare. ..
0.00 Lei
Ventilatoare portabile Ventilatorul portabil Nederman este un dispozitiv simplu si puternic destinat a se utiliza in operatii de intretinere, reparatii si alte lucrari cu caracter temporar. Ideal ca mijloc de absorbtie pentru gazele de sudura, abur, praf sau pentru improspatarea aerului ..
0.00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.