Menu
Your Cart

Instalatii de exhaustare si filtrare

Aspirator portabil P160 Aspiratoarele Nederman P160 sunt usoare, ideale pentru ateliere si pentru aspirarea deseurilor rezultate de la lucrul cu unelte de tipul polizoarelor mici si a masinilor de slefuit - Usor de manipulat - Motor monofazat puternic - Randament mare de filtrar..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare original 2m Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii unde exhaustarea este necesara Aplicatiile acestui brat ..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare original 3m Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii unde exhaustarea este necesara Aplicatiile acestui brat ..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare original 4m Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii unde exhaustarea este necesara Aplicatiile acestui brat ..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare original 4m vertical Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii unde exhaustarea este necesara Aplicatiile..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare standard 2m Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie si la care cererea de debit de aer si temperatura sunt moderate Utilizarea tipica este reprezentata de aplicatii usoare de productie Aplicatiile acestui bra..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare standard 2m Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie si la care cererea de debit de aer si temperatura sunt moderate Utilizarea tipica este reprezentata de aplicatii usoare de productie Aplicatiile acestui bra..
Cerere de oferta
Brat pentru exhaustare standard 4m Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie si la care cererea de debit de aer si temperatura sunt moderate Utilizarea tipica este reprezentata de aplicatii usoare de productie Aplicatiile acestui bra..
Cerere de oferta
FilterBox 10 A cu curatire automata a filtrului Poate fi folosit ca unitate mobila sau fixa in functie de aplicatie Filtrul este cu curatire automata, mecanica si pneumatica Curatarea se face automat si porneste atunci cand debitul de aer scade sub o limita prestabilita.tg {border-collapse:c..
Cerere de oferta
FilterBox 10 M cu curatire automata a filtrului Poate fi folosit ca unitate mobila sau fixa in functie de aplicatie Filtrul este cu curatire manuala a filtrului (mecanica) Alternativ exista posibilitatea de curatire manuala a filtrului meca nic si pneumatic..tg {border-collapse:collapse;bord..
Cerere de oferta
FilterBox 12 A cu curatire automata a filtrului Poate fi folosit ca unitate mobila sau fixa in functie de aplicatie Filtrul este cu curatire automata, mecanica si pneumatica Curatarea se face automat si porneste atunci cand debitul de aer scade sub o limita prestabilita.tg {border-collapse:c..
Cerere de oferta
FilterBox 12 M cu curatire manuala a filtrului Poate fi folosit ca unitate mobila sau fixa in functie de aplicatie Filtrul este cu curatire manuala a filtrului (mecanica) Alternativ exista posibilitatea de curatire manuala a filtrului meca nic si pneumatic..tg {border-collapse:collapse;borde..
Cerere de oferta
FilterCart ORIGINAL 2m Acest model ar cel mai mare randament in cazul aplicatiilor de sudura Lampa prezenta pe dispozitivul de absorbtie(hood) il face mai placut de utilizat Daca se doreste utilizarea intr-o zona de lucru mai mare poate fi echipat cu brat de 3m. Alimentare 230V monofazic. Ac..
Cerere de oferta
FilterCart ORIGINAL 3m Acest model ar cel mai mare randament in cazul aplicatiilor de sudura Lampa prezenta pe dispozitivul de absorbtie(hood) il face mai placut de utilizat Daca se doreste utilizarea intr-o zona de lucru mai mare poate fi echipat cu brat de 3m. Alimentare 230V monofazic. Ac..
Cerere de oferta
FilterCart W3 2m FilterCart W3 face parte din ultima generatie, ingloband toate caracteristicile posibile Modelul W3 este realizat in conformitate cu legislatia W3 din reglementarile BIA Hota proiectata special cu proiector incorporat asigura viteza maxima a aerului in punctul de sudare Accesori..
Cerere de oferta
FilterCart W3 3m FilterCart W3 face parte din ultima generatie, ingloband toate caracteristicile posibile Modelul W3 este realizat in conformitate cu legislatia W3 din reglementarile BIA Hota proiectata special cu proiector incorporat asigura viteza maxima a aerului in punctul de sudare Accesori..
Cerere de oferta
Kit exhaustare ORIGINAL cu filtru modular (MFS), brat original 2m cu ventilator N24 trifazat si suport prindere Sistemele cu filtru modular sunt usor de instalat si prezinta o mentenanta redusa, fiind ideale pentru filtrarea fumului rezultat de la sudura wig si in puncte, alte fumuri si mirosuri..
Cerere de oferta
Kit exhaustare ORIGINAL cu filtru modular (MFS), brat original 3m cu ventilator N24 trifazat si suport prindere Sistemele cu filtru modular sunt usor de instalat si prezinta o mentenanta redusa, fiind ideale pentru filtrarea fumului rezultat de la sudura wig si in puncte, alte fumuri si mirosuri..
Cerere de oferta
Kit exhaustare ORIGINAL cu filtru modular (MFS), brat original 4m cu ventilator N24 trifazat si suport prindere Sistemele cu filtru modular sunt usor de instalat si prezinta o mentenanta redusa, fiind ideale pentru filtrarea fumului rezultat de la sudura wig si in puncte, alte fumuri si mirosuri..
Cerere de oferta
Kit extractie ORIGINAL, brat standard 2m cu ventilator N16 trifazat si suport prindere Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii und..
Cerere de oferta
Kit extractie ORIGINAL, brat standard 3m cu ventilator N24 trifazat si suport prindere Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii und..
Cerere de oferta
Kit extractie ORIGINAL, brat standard 4m cu ventilator N24 trifazat si suport prindere Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie Utilizarea tipica este reprezentata de industria de prelucrare a metalelor sau alte tipuri aplicatii und..
Cerere de oferta
Kit extractie STANDARD, brat standard 2m cu ventilator N16 si suport prindere Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie si la care cererea de debit de aer si temperatura sunt moderate. Utilizarea tipica este reprezentata de aplicat..
Cerere de oferta
Kit extractie STANDARD, brat standard 3m cu ventilator N16 si suport prindere Bratul este conceput pentru a lucra in medii cu fum, vapori si praf care nu prezinta pericol de explozie si la care cererea de debit de aer si temperatura sunt moderate. Utilizarea tipica este reprezentata de aplicat..
Cerere de oferta
MFS - Sistem de filtrare modular MFS ofera flexibilitate maxima prin conceptul modular unic de montare standard si al elementelor de filtrare. Practic, se poate realiza orice combinatie, de la un singur ansamblu de filtrare la sisteme de filtrare in mai multe trepte care combina particul..
Cerere de oferta
Sisteme de evacuare pentru vehicule stationate Sistemele prezentate in aceasta sectiune se folosesc pentru aspiratia gazelor de esapament din vehiculele parcate. Toate solutiile ofera instalare simpla si randament de aspiratie optim. Nederman are si sisteme pentru vehicule in miscare. ..
Cerere de oferta
Ventilator portabil N16 Ventilatorul portabil reprezinta o solutie de ventilare simpla dar eficienta pentru aplicatii de service, reparatii si alte lucrari temporare Acest model este compus dintr-un ventilator portabil usor de utilizat, cu furtune de intrare si iesire Este ideal pentru extragerea..
Cerere de oferta
Ventilator portabil N24 Ventilatorul portabil reprezinta o solutie de ventilare simpla dar eficienta pentru aplicatii de service, reparatii si alte lucrari temporare Acest model este compus dintr-un ventilator portabil usor de utilizat, cu furtune de intrare si iesire Este ideal pentru extragerea..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.