Menu
Your Cart

Electropalane

Electropalane cu cablu pentru sarcini cuprinse intre 800 si 100 000 kg.VERLINDE s-a remarcat intotdeauna prin introducerea de idei si modele noi in domeniul echipamentelor de ridicat (peste 70 de brevete in Franta si lume). Noile palane electrice cu cablu EUROBLOC VT au fost create intr-un spi..
0.00 Lei
Electropalane cu chinga pentru sarcini cuprinse intre 500 si 5000 kg.Electropalanele cu chinga EUROLIFT BH va va satisface cerintele chiar si in cele mai stricte conditii de curatenie. Electropalanul EUROLIFT BH respecta toate standardele europene EC in domeniu, oferindu-va puterea si robustete..
0.00 Lei
EUROCHAIN VR - Electropalane cu lant compacte pentru sarcini cuprinse intre 60 si 5000 kg.Electropalanele cu lant EUROCHAIN VR raspund tuturor necesitatilor pentru ridicarea greutatilor mici si medii. Acestea reprezinta o noua gama de electropalane cu lant de inalta performanta destinate utiliz..
0.00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.