Menu
Your Cart

Sarma aluminiu

OK Autrod 4043 este unul dintre cele mai utilizate aliaje pentru sudura și brazare și poate fi clasificat ca un material de adaos de uz general. Adaosul de siliciu are ca rezultat o fluiditate îmbunătățită (acțiune de umectare) pentru a face din aliaj o alegere preferată de sudori. Aliajul nu este s..
0.00 Lei
OK Autrod 5754 este o sarma solida din aluminiu cu un conținut de 3% Mg. Este recomandata pentru sudarea aliajelor Al-Mg cu mai puțin de 3% magneziu. Aliajul are o rezistență mecanica si rezistenta la coroziune relativ mari.Dimensiuni disponibile: Ø2; Ø2,4; Ø3,2..
0.00 Lei
OK Autrod 5356 este cel mai utilizat aliaj de sudare și poate fi clasificat ca material de adaos de tip general. OK Autrod 5356 este ales de obicei datorită rezistenței la forfecare relativ mare. Materialul de bază din aliaj 5XXX, sudat cu OK Autrod 5356, cu un continut in baia de sudura mai mare de..
0.00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.