Menu
Your Cart

Servicii

Cu ce ne ocupăm?

Vă facem cunoscut faptul că firma noastră, având la bază experienţa cumulată în decursul anilor, vă oferă un pachet complet de servicii în domeniul instalaţiilor de ridicat manuale şi electrice. Societatea noastră este autorizată ISCIR (R1 şi R2/2003) pentru vânzare, montare şi reparare mecanisme de ridicat şi macarale.

 • Vânzări echipamente de ridicat necesare acestor instalaţii

  Suntem importatori direcţi pentru:
   - Instalaţii de ridicat electrice utilizând componente VERLINDE-Franţa (unul din cei mai importanţi producători europeni de pe piaţa instalaţiilor de ridicat industriale): electropalan cu lanţ şi cablu, troliu electric, macarale pivotante, poduri rulante, etc.
   - Instalaţii de ridicat manuale: dispozitive de ridicare şi tragere cu cablu (tirfor), palane cu levier (ratch), palane manuale, trolii, cricuri cu cremalieră, transpalete, întinzătoare cablu, chingi de ridicare şi de încărcătură.

  Toate echipamentele sunt însoţite de certificate de calitate şi garanţie, documentaţie tehnică şi de utilizare, orice alte documente prevăzute de legislaţia în vigoare.
   
 • Montarea, repararea, întreţinerea
   
   
 • Proiectare
  Firma noastră dispune de un departament propriu de proiectare  care se ocupă cu întocmirea proiectelor pentru instalaţiile de ridicat folosind programe specializate de proiectare.