Menu
Your Cart

Automatizari taiere

Masina de taiere Swift-Cut PRO Swift-Cut este o linie de mașini de tăiere cu plasma CNC produse de Esab, lider mondial în furnizarea de soluții de tăiere și sudură. Aceste mașini sunt concepute pentru a oferi o tăiere precisă și rapidă a oțelului, aluminiului și a altor metale, cu o ac..
Cerere de oferta
Masina de taiere Swift-Cut Swift-Jet PRO Swift-Cut este o linie de mașini de tăiere cu plasma CNC produse de Esab, lider mondial în furnizarea de soluții de tăiere și sudură. Aceste mașini sunt concepute pentru a oferi o tăiere precisă și rapidă a oțelului, aluminiului și a altor metale, c..
Cerere de oferta
Masina de taiere Swift-Cut XP Swift-Cut este o linie de mașini de tăiere cu plasma CNC produse de Esab, lider mondial în furnizarea de soluții de tăiere și sudură. Aceste mașini sunt concepute pentru a oferi o tăiere precisă și rapidă a oțelului, aluminiului și a altor metale, cu o acu..
Cerere de oferta
Combirex DX  sistem compact de taiere CNC   Caracteristici tehnice Combirex DX (in functie de model) Latime de taiere cu un capat 2000-32500 mm  Latime de taiere cu patru capete 1600-3100 mm ..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.