Menu
Your Cart

Palane manuale

PLV - Palane manuale cu actionare prin brat pentru sarcini cuprinse intre 250 si 3 000 kgPalanul PLV este proiectat pentru a ridica si trage sarcini. Are aplicatii in toate ramurile industriei datorita usurintei cu care poate fi utilizat si diverselor aplicatii la care este folosit in atelier, ..
0.00 Lei
VHR - Palane manuale cu actionare prin lant pentru sarcini cuprinse intre 250 si 20 000 kgCaracteristici generale- Roata de lant si pinioanele obtinute prin prelucrare mecanica permit o operare lina si eficienta - Dispozitivul de prevenire a supraincarcarilor nu permite ridicare unor sar..
0.00 Lei
Caracteristici tehnice: Model HSZ 0,5A HSZ 1A HSZ 2A HSZ 3A HSZ 5A HSZ 10A HSZ 20A Capacitate de ridicare 0,5 t 1 t 2 t 3 t 5 t 10 t ..
0.00 Lei
Proiectate pentru ridicare si tragere, adaptate special pentru uz industrial, sunt usor de utilizat si pot fi folosite in ateliere, santiere de constructii, etc. Sunt echipamente esentiale acolo unde spatiul si inaltimea de ridicare sunt restrictionate.Avantaje: Carligele sunt proiectate sa ..
0.00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.