Menu
Your Cart

Macarale pivotante

MPN: Sarcina: 125 - 3.000 kg
Deschidere: 2 - 8 m
EUROSTYLE VAT si VATS - macarale pivotante de perete cu design triunghilarAceste macarale se monteaza foarte usor pe un perete sau o grinda verticala in apropierea punctului de lucru pe care il deservesc. Inaltimea disponibila sub grinda este limitata doar de inaltimea cladirii. Principalul av..
Cerere de oferta
MPN: Deschidere: 2 - 8 m
Sarcina: 125 - 2.000 kg
EUROSTYLE VFT si VFTS - macarale pivotante cu coloana si design triunghilarAcestea sunt macarale pivotante de perete cu design triunghiular atasate unei coloante tubulare de otel montate pe o baza circulara asigurata cu 6 sau 8 gusee in functie de capacitate si lungimea bratului. Sunt complet ..
Cerere de oferta
MPN: Deschidere: 2 - 12 m
Sarcina: 125 - 10.000 kg
EUROSTYLE VFP si VFM - macarale pivotante cu coloana si rotatie 360°Aceste macarale ocupa putin spatiu dar oferta o inaltime mare de ridicare. Sunt compuse dintr-o coloana tubulara din otel cu baza de prindere si un brat din profil IPE care este atasat si se roteste pe capatul coloanei.Di..
Cerere de oferta
MPN: Sarcina: 50 - 1.000 kg
Deschidere: 2 - 5 m
"TEMPLIER" - macarale pivotante cu brat articulatMacaralele "Templier" cu brat articulat marca VERLINDE pot deplasa sarcini intre 50 si 1000 kg pe o deschidere de 2 pana la 5 m, intr-un cerc aproape complet si practic fara "zone moarte" (bratul articulat permite deplasarea in jurul obstacolelor)Disp..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.