Menu
Your Cart

Generatoare

GenSet SpA este unul dintre cei mai mari producători generatoare de curent si de sudura cu motor termic. Fondată în 1974, compania și-a extins treptat gama de produse și și-a extins afacerea în întreaga lume. Facilitățile de producție sunt situate în Villanova d'Ardenghi, lângă Pavia, și acoperă o suprafață de peste 35.000 de metri pătrați.


Calitatea ridicată a generatoarelor își are originea în procesele industriale rezultate din cercetarea și dezvoltarea proprie. Progresele înregistrate în acest domeniu au determinat compania să înregistreze numeroase brevete internaționale, demonstrând nivelul inovării obținute. GenSet construiește de asemenea toate componentele necesare pentru fabricarea generatoarelor sale, punând astfel în aplicare întregul ciclu de producție în casă.


Acest lucru permite controlul direct al calității generatoarelor și asigură o flexibilitate sporită a producției. În acest fel, clientul se poate baza nu numai pe o gamă largă de produse, ci și pe personalizare nesfârșită pentru a îndeplini orice cerință particulară.


În fabrica de la Villanova d'Ardenghi compania proiectează și realizează alternatoare asincrone care sunt instalate atât pe generatoarele de sudura cu motor termic cât și pe generatoarele de curent.


Divizia de acoperire este una dintre cele mai avansate și permite aplicarea acoperirilor cu sisteme speciale destinate să asigure o finisare durabilă. Caroseria și șasiul generatorului sunt realizate cu mașini automate, care efectuează automat orice procedeu cu mare precizie.

Compania are implementat sistemul de calitate ISO 9001 / UNI EN ISO 9001: 2008 și implementează standardele sale în toate activitățile sale, de la proiectarea până la producția generatoarelor, de la achiziții la vânzări. Fiecare model este testat până când este complet pregătit să funcționeze atunci când este livrat.


Succesul internațional al companiei se datorează, de asemenea, asistenței tehnice care este disponibilă în fiecare colț al lumii. GenSet, prin rețeaua de vânzări, este prezentă în 1.200 de puncte de vânzare în Italia și în peste 60 de țări din întreaga lume.


Există mai multe linii de producție:


  • Generatoare de sudura de la 165A la 1 000A
  • Generatoare de curent alternativ de la 1kVA la 2 000 kVA
  • Generatoare special concepute pentru Închiriere
  • Generatoare instalate pe autovehicule
  • Generatoare antrenate de priza de putere a tractorului
  • Turnuri de iluminat