Menu
Your Cart

Echipamente de protectie si de lucru

Haina de protectie Culori: albastru inchis Material: bumbac-amestec textil 260 g Inchidere cu nasturi si capse Cusaturi de intarire Material rezistent de calitate superioara Conform EN-340 Marimi: 46-68..
Cerere de oferta
Manusi de sudura realizate din piele neagra de vaca.Cusaturi KevlerCaptusite la interiorTestate impotriva stresului mecanic, cum ar fi abraziune, taiere, rupere si perforare.Testate termic pentru rezistenta la flacara deschisa, caldura de contact, caldura convectiva, caldura..
Cerere de oferta
Masca SAVAGE A40 a fost proiectată pentru a răspunde nevoilor unei game variate de sudori, fiind prevăzută cu un înveliș ușor, înalt tehnologizat, care asigură protecție împotriva căldurii, scânteilor și stropilor. Grație celei mai noi tehnologii ADF, vizorul de sudură oferă o imagine de înaltă clar..
Cerere de oferta
Pantalon de protectie cu pieptar Culori: albastru inchis Material: bumbac-amestec textil 260 g Nasturi laterali tip blue-jeans Cusaturi de intarire la buzunare Buzunar pentru telefonul mobil si metru Intarit la nivelul genunchiului Buzunar la nivelul pieptului Materi..
Cerere de oferta
Haina de protectie din vatelina Culori: albastru inchis Rezistenta la uzura Material: amestec textil, 310 g Doua buzunare superioare si doua inferioare Inchidere cu fermoar Maneci detasabile Protectie speciala pentru rinichi Conform EN-340..
Cerere de oferta
Pantof de protectie cu bombeu metalic Insertie de otel in talpa, antiperforare Partea superioara din piele de bovina Antistatic Talpa poliuretan dura, antiderapanta, rezistenta la acizi, baze, uleiuri Captuseala interioara cu aerisire Conform EN-20345 Marimi: 36-47..
Cerere de oferta
Bocanc de protectie cu bombeu metalic Insertie de otel in talpa, antiperforare Partea superioara din piele de bovina Antistatic Talpa poliuretan dura, antiderapanta, rezistenta la acizi, baze, uleiuri Captuseala interioara cu aerisire Conform EN-20345 Marimi: 36-47..
Cerere de oferta
Cizma PVC cu bombeu metalic Talpa turnata Captuseala textil Culoare: neagra Conform EN-347-1 Marimi: 35 – 48..
Cerere de oferta
Cizma PVC Talpa turnata Captuseala textil Culoare: neagra Conform EN-347-1 Marimi: 35 – 48..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.