Menu
Your Cart

Fierestraie, debitatoare si foarfece

Fierastrau circular Bosch GKS 190Ferăstrăul manevrabil pentru tăierile de orice fel din mică şi marea industrie Compact şi uşor Pentru tăieri longitudinale, transversale şi oblice în lemn şi alte materiale, preponderent cu manevrare manuală.tg {border-collapse:collapse;border-spacin..
Cerere de oferta
Fierastrau circular Bosch GKS 55+ GCE PoziţionareCompact și puternic pentru adânciimi mari de tăiere Avantaje client inclusiv RTBAdâncime de tăiere mare: angrenaj în două trepte pentru capacități de tăiere mai mari în ciuda construcției compacte Ergonomie: greutate redusă și design comp..
Cerere de oferta
Fierastrau circular Bosch GKS 65 GCE PoziţionarePachetul de forţă – optimizat pentru şine de ghidare Avantaje clientSinergie exactă cu noul sistem de ghidare FSN Bosch cât şi cu şinele altor ofertanţi Sunt posibile tăieri oblice cu şina de ghidare fără adaptor Avans ridicat de tăiere d..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominala: 2.300 W
Turatie in gol: 3.800 rpm
Diametrul panzei: 355 mm
Fierastrau circular pentru taiat metal, Milwaukee CHS 355, 2.300WSistem electronic digital ce ofera: pornire lenta ( Soft Start ); Menghina de fixare cu reglare rapida a unghiului de la -45° la +45°; Clemă cu eliberare rapidă pentru schimbarea rapidă a piesei de prelucrat; F..
Cerere de oferta
De ce această sculă ? Funcţionare simplă şi operare uşoară cu motorul eficient de 2000 W, la un preţ avantajos Stabil şi pe suprafeţele rugoase datorită plăcii de bază mai mari şi picioarelor de susţinere din cauciuc Forţă de tăiere mai redusă şi operare confortabilă Productivitate ridicată dato..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 750
Energie de percuţie, max.: 3.6 J
Capacitate de tăiere lemn: 135 mm
Capacitate de tăiere oțel (mm): 10 mm
Capacitatea max. de tăiere în aluminiu: 30 mm
Fierastrau pendular, Milwaukee JSPE 135 Fierăstrău pendular cu mâner superior, robust și puternic pentru debitare rapidă în lemn, aluminiu, oțel sau ceramică Motor puternic de 750 W Ghidaj al pânzei pentru o debitare de precizie Sistem brevetat FIXTEC™ pentru schimbarea rapidă și fără cheie a pâ..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominala: 710 W
Turatia la mersul in gol: 500 – 2.800 rpm
Capacitate maxima de taiere in lemn: 120 mm
Fierastrau pendular, Milwaukee model JS120X, 710W, 120mmRobust si puternic pentru taieri rapide in lemn , aluminium , otel sau ceramica; Nivel scazut de vibratii si zgomot datorita sistemului antivibratii si al manerului Softgrip; Ghidare precisa a lamei; Sistem patentat de pri..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 1300 W
Frecvență curse la mers în gol: 0 - 3000 cpm
Lungimea cursei: 32 mm
Fierastrau sabie, Milwaukee SSPE 1300 RX Performanță ridicată în debitare datorită motorului puternic de 1300 wați și lungimii de cursă de 32 mm Cuplaj de siguranță brevetat - extinde durata de exploatare a angrenajului și a motorului absorbind forțele mari de impact cauzate de blocarea bruscă a p..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominala: 1.200 W
Diametrul discului: 125 mm
Turatie in gol: 11.000 rpm
Masina de debitat cu disc diamantat, Milwaukee model AGV 12X DEC-SET, 1.200WPolizor unghiular subtire si compact; Motor protector – rotor acoperit cu rasini epoxidice si bobinaj Heavy Duty pentru o durata de exploatare mai mare; Reglarea adacimii de taiere, intre 5mm - 28 mm, inlo..
Cerere de oferta
MPN: Tensiune acumulator: 12 V
Capacitate acumulator: 1x 2.0 Ah + 1x 4.0 Ah
Model acumulator: M12B2 si M12B4
Masina multifunctionala cu acumulator, Milwaukee M12 FCOT-422XMasina multifunctionala cu acumulator, care poate fi utilizata pentru taierea mai multor tipuri de materiale in functie de lama cu care este echipata; Reprezinta o solutie versatila pentru aplicatiile ce implica taieri si indeparta..
Cerere de oferta
MPN: Putere absorbită: 1800 W
Lungime șină tăiere: 400 mm
Grosime lanț: 1,1 mm
Fierăstrău electric cu lanț 1800W, 400 mm UC4041A Vizorul rezervorului de ulei permite verificarea cu ușurință a nivelului de ulei Tăiere rapidă datorită cuplului mare furnizat de motorul Heavy-Duty Mâner frontal ergonomic și bine poziționat ce face tăierea pe orizontală foarte facilă..
Cerere de oferta
MPN: Putere: 3,0 CP
Lungime șină tăiere: 450 mm
Grosime lanț: 1.3 mm
Motofierăstău 42,4cc 450mm Makita EA4300F45C Pornire electronică Motor in 2 timpi Gheara de doborâre oferă control sporit și o tăiere mai ușoară Frână de lanț "SafetyMatic" Capac de rezervor mare in forma de S, pentru operare ușoară Schimbător Touch & Stop pentru operare simplă Pompă de u..
Cerere de oferta
MPN: Putere: 1,9 CP
Lungime șină tăiere: 350 mm
Grosime lanț: 1.3 mm
Motofierăstău Makita EA3200S35B Pornire electronică Motor in 2 timpi Gheara de doborâre oferă control sporit și o tăiere mai ușoară Frână de lanț "SafetyMatic" Capac de rezervor mare in forma de S, pentru operare ușoară Schimbător Touch & Stop pentru operare simplă ..
Cerere de oferta
MPN: Capacitate cilindrică: 35,2 cm³
Putere: 2,4 CP
Lungime șină tăiere: 400 mm
Grosime lanț: 1.3 mm
Motofierastrau cu lant Makita EA3500S40B Motofierăstrău ușor și confortabil recomandat pentru lucru în gospodărie, grădinărit, pentru tăierea lemnului de foc și a pomilor mai mici Beneficiază de tehnologiile Makita de pornit și repornit ușor, Easy Start și MPI și este echipat cu pompă de u..
Cerere de oferta
MPN: Diametrul pânzei de ferăstrău: 216 mm mm
Greutate : 14,7 kg
Diametru orificiu pânză de ferăstrău: 216 mm
Ferăstrău circular staţionar cu acumulator BITURBO GCM 18V-216 Puternic, dar compact: Noul ferăstrău circular staţionar cu acumulator cu o putere comparabilă cu cea a unei scule cu alimentare la reţea de 1,600 W la dimensiunea cea mai compactă Performanţă cu alimentare la reţea: funcţ..
Cerere de oferta
MPN: Diametrul pânzei de ferăstrău: 305 mm
Putere nominală: 1.800 W
Diametru orificiu pânză de ferăstrău: 30 mm
Ferăstrău circular staţionar cu sanie de glisare BOSCH GCM 12 SDE Ferăstrău circular staționar cu sanie de glisare de 8" cu turație variabilă și posibilitate de înclinare bilaterală Turație variabilă pentru tăierea diferitelor materiale..
Cerere de oferta
MPN: Diametrul pânzei de ferăstrău: 254 mm
Putere nominală: 1.800 W
Diametru orificiu pânză de ferăstrău: 30 mm
Ferăstrău circular staţionar cu sanie de glisare BOSCH GCM 350-254 Capacitate ridicată de tăiere şi turaţie variabilă pentru utilizări foarte diversificate Grad înalt de flexibilitate datorită celei mai bune capacităţi de tăiere pe verticală din clasa sa, de 100 mm Operare intuitivă d..
Cerere de oferta
MPN: Diametrul pânzei de ferăstrău: 216 mm
Putere nominală: 1.600 W
Diametru orificiu pânză de ferăstrău: 30 mm
Ferăstrău circular staţionar cu sanie de glisare BOSCH GCM 8 SDE Ferăstrău circular staționar cu sanie de glisare de 8" cu turație variabilă și posibilitate de înclinare bilaterală Turație variabilă pentru tăierea diferitelor materiale..
Cerere de oferta
MPN: Diametrul pânzei de ferăstrău: 305 mm
Putere nominală: 1.800 W
Diametru orificiu pânză de ferăstrău: 30 mm
Ferăstrău circular staţionar cu sanie de glisare BOSCH GCM 8 SJL Ferăstrău circular staționar cu sanie de glisare de 8" cu turație variabilă și posibilitate de înclinare bilaterală Turație variabilă pentru tăierea diferitelor materiale..
Cerere de oferta
MPN: Număr de curse de mers în gol: 1.500 – 2.800 curse/min
Cursă de ridicare: 18 mm
Tăieri oblice: 0–45 °
Ferastrau vertical Bosch GST 12V-70Ferăstrău vertical profesional cu acumulator de 12 V, extrem de compact şi uşor Ferăstrău vertical cu acumulator extrem de compact, uşor, pentru manevrare şi tăieri curbiliniii perfecte Performanțe ridicate: avans rapid de tăiere și durată lungă de funcțion..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală 780 W
Număr de curse de mers în gol: 500 – 3.100 curse/min
Greutate: 2.7 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 150 BCE De ce această sculă ? Sistem de prindere fără cheie a pânzelor de ferăstrău pentru schimbarea simplă şi rapidă a pânzei de ferăstrău Mâner ergonomic softgrip pentru o utilizare foarte confortabilă Pendulare în 4 trepte pentru tăieri fine pânâ la ..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 780 W
Număr de curse de mers în gol: 500 – 3.100 curse/min
Greutate: 2,6 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 150 ECel mai puternic ferăstrău din categoria sa de preţ Rezerve mari de putere chiar la tăierea grinzilor dure şi groase şi motor de mare randament şi rezistent la suprasolicitare, puternic de 780 W Talpă extrem de robustă şi rezistentă la îndoire pentru utilizări..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 800 W
Număr de curse de mers în gol: 800 – 3.000 curse/min
Greutate: 2,2 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 160 CEPrecizie de vârf: control deplin pentru tăieri precise! Forma constructivă compactă, uşoară, cu circumferinţă mică a mânerului, permite un control optim la debitare Ghidajul foarte precis al pânzei de ferăstrău prin sistemul patentat cu două role de ghidare r..
Cerere de oferta
MPN: Număr de curse de mers în gol: 0 – 2.700 curse/min
Cursă de ridicare: 23 mm
Tăieri oblice: 0–45 °
Ferastrau vertical Bosch GST 18 V-LI B în L-BOXX cu 2 x acumulator litiu-ion de 4,0 Ah, set de accesorii Ferăstrăul vertical compact și puternic cu acumulator Forma constructivă compactă, uşoară, cu circumferinţă mică a mânerului, permite un control optim la debitare Sistem cu acumulator puternic..
Cerere de oferta
MPN: Număr de curse de mers în gol: 550 – 2.700 curse/min
Cursă de ridicare: 23 mm
Greutate excl. acumulator: 1.8 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 18V-LISCompact și puternic – în orice poziție Formă de bară pentru ghidarea ferăstrăului sub piesa de lucru Forma constructivă compactă, uşoară, cu circumferinţă mică a mânerului, permite un control optim la debitare Sistem cu acumulator puternic pentru tăieri și ..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 670 W
Număr de curse de mers în gol: 500 – 2.600 curse/min
Greutate: 2.7 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 90 BECea mai mare viteză de tăiere a metalului din clasa sa Durata de viaţă a sculei îmbunătăţită cu până la 20% pentru tăierea metalului Durată de viaţă mai lungă a pânzei de ferăstrău la utilizare obişnuită în comparaţie cu concurenţa Cu sistem Bosch SDS pentr..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală 650 W
Greutate: 2.6 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 90 BE De ce această sculă ? Sistem îmbunătăţit de prindere a pânzelor de ferăstrău pentru o înaltă precizie de tăiereSet de livrareValiză de transport Cheie hexagonală WAF 5 Apărătoare împotriva aşchiilor Set de aspirare a prafului 1 pânză de ferăstrău..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 650 W
Număr de curse de mers în gol: 500 – 3.100 curse/min
Greutate: 2,3 kg
Ferastrau vertical Bosch GST 90 E Confort de primă clasă în segmentul ferăstraielor recent lansate Partenerul de încredere pentru utilizarea zilnică Confort ridicat datorită SDS Bosch, sistemul simplu de schimbare fără scule a pânzelor de ferăstrău Motor puternic de 650 W pentru un avans de l..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 2000 W
Nivel presiune acustică: 92 dB(A)
Greutate: 7,6 kg
Fierăstrău circular 2.000W 235mm Makita 5903R Avantaje utilizareBlocarea arborelui permite schimbarea rapidă a discului Frână electrică Funcție Soft Start Duză pentru aspiratorComponența setului de livrareAns. duză praf 5903R Ghidaj 5903R Cheie hexagona..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală 2050 W
Greutate: 7.6 kg
Fierastrau circular Bosch GKS 235 GCE Turbo PoziţionarePachetul de forţă – optimizat pentru şine de ghidare Avantaje clientSinergie exactă cu noul sistem de ghidare FSN Bosch cât şi cu şinele altor ofertanţi Sunt posibile tăieri oblice cu şina de ghidare fără adaptor Avans ridicat de t..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 30 din 75 (3 pagini)