Menu
Your Cart

Norton

Mașina profesională de tăiat dale, cu motor puternic (1,1kW) și lungime de tăiere adaptata la placi extrem de lungi (1200mm). Cadrul ranforsat și capul de tăiere pe sina asigura o tăiere extrem de precisa. Masa acoperită cu cauciuc și clemele aditionale de fixare împiedica vibratiile asigurand cea m..
Cerere de oferta
Masina profesională de tăiat dale, având un motor puternic (1,1kW) și lungime de tăiere adaptata la dale lungi (860mm).Caracteristici:                           &nbs..
Cerere de oferta
Masina de debitat asfalt/beton Clipper CS401Masina de taiat pardoseala compacta si economica pentru taieri in mediu umed si uscat a betonului si asfaltului. Este caracterizata prin vibratii reduse si un confort sporit la utilizare. Caracteristici tehnice CS401 Al..
Cerere de oferta
Masina de debitat asfalt/beton Clipper CS451 P13Este o masina de taiat pardoseala CLIPPER de generatie noua, proiectata sa combine robustetea, functionalitatea si nivelul de vibratii redus 40%, toate pentru satisfactia deplina a operatorului. Caracteristici tehnice CS451 ..
Cerere de oferta
Mașina de tăiat gresie si faianta Clipper TT 200 EM Caracteristici tehnice TT 200 EM Alimentare 230 V Putere 800 W Diam. max. disc x alezaj Ø200x25.4mm Inclinare cap ..
Cerere de oferta
MPN: Putere: 900 W
Tensiune alimentare: 230 V
Viteza maxima: 2950 rpm
Vezi produsul in 360°Mașina de tăiat gresie, faianta, dale Clipper TR 202 Beneficii: Sina solida si ghidaj pentru capul de taiere Cap cu inclinatie Picioare pivotante si roti pentru transport Tava de apa detasabila din plastic Blocare rapida si precisa a ghidajului de ta..
Cerere de oferta
Mașina de tăiat gresie si faianta Clipper TR 230 GSMasina profesională de tăiat dale, având un motor puternic (1,1kW) și lungime de tăiere adaptata la dale lungi (860mm). Caracteristici tehnice TR 230 GS Alimentare 230 V Putere ..
Cerere de oferta
Mașina de tăiat piatra naturala Clipper CMR 351Este o mașina de tăiat simpla și robusta destinata industriei de prelucrare a pietrelor naturale. Caracteristici tehnice CMR 351 Alimentare 230 V Putere 2200 W ..
Cerere de oferta
Masina portabila de taiat pe benzina Norton Clipper CP514 Caracteristici:- Carburator controlat electronic care permite pornirea motorului in 3 pasi. Fara ajustari suplimentare ale acceleratiei;  Buton de oprire instantanee;  Sistem de amortizare a vibratiilor in 5 puncte; Mane..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)