Menu
Your Cart

ESAB CaddyArc 251i, A32, MMA, aparat de sudura profesional cu electrod invelit 380 V

-15 %

ESAB CaddyArc 251i, A32, MMA, aparat de sudura profesional cu electrod invelit 380 V

  • Producător ESAB
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: Caddy Arc 251i
Promoție în limita stocului disponibil! Oferta se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
8,840.00 Lei
10,400.00 Lei

Caddy™ Arc 251i, A32
Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si Tig (Wig).
Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Caracteristici tehnice Caddy™ Arc 251i

Tensiunea de alimentare 400 V / 3 f
Frecventa 50 Hz
Siguranta fuzibila 10 A
Putere recomandata generator 14 kVA
Curent sudare MMA
la durata activa de 30% 250 A / 30,0 V
la durata activa de 60% 190 A / 27,6 V
la durata activa de 100% 150 A / 26,0 V
Curent sudare TIG
la durata activa de 30% 250 A / 20,0 V
la durata activa de 60% 190 A / 17,6 V
la durata activa de 100% 150 A / 16,0 V
Domeniu de reglare curent MMA 4-250 A
Domeniu de reglare curent TIG 3-250 A
Tensiunea de mers in gol 65 V
Factor de putere la curent maxim 0,99
Eficienta la curent maxim 81
Diametru max. electrod 5 mm
Clasa de protectie IP23
Clasa de utilizare S
Dimensiuni (LxlxH) 418 x 188 x 208 mm
Greutate 10,5 kg

Sudare manuala cu electrozi inveliti
Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda majoritatea metalelor inclusiv otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm.
Panoul A32 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare TIG (WIG)
Cu Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Panoul A33 ofera functia LiveTig™ pentru amorsare, care controleaza electronic curentul de start. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de umplere.

Create pentru a rezista
Caddy™ Arc 251i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 251i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC
Caddy™ Arc 251i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 10A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 251i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda Caddy™ A32:

Panoul de control A32 contine un display pentru parametrii de sudare, posibilitatea de a alege intre sudare MMA sau TIG, functia de pornire LiveTig in modul TIG, functiile Hot start si Arc force predefinite, permite reglarea continua a intensitatii curentului de sudare si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)
La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit
Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit
Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include:

  • Cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50
  • Cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50
  • Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A

Garantie si service
Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani.
Oferim service in garantie si post-garantie.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.