Menu
Your Cart

Unelte si accesorii sudare

Caracterisitici:Contacte din cupru galben; Asigura un contact bun cu piesa de lucru. Detalii tehnice:Putere nominala: 250 A; Curent maxim lucru: 35% - 250 A; Mecanism: Cu arc zincat...
Cerere de oferta
Caracterisitici:Contacte din cupru galben; Asigura un contact bun cu piesa de lucru. Detalii tehnice:Putere nominala: 400 A; Curent maxim lucru: 35% - 400 A; Mecanism: Cu arc zincat...
Cerere de oferta
Cleste portelectrod Confort 200, 200 A Face parte din gama de accesorii pentru echipamente de sudura. Alte caracteristici ale clestelui portelectrod Esab 200A Confort: Manerul cu striatii asigura o prindere ferma; Prezinta rezistenta mare la lovituri; Capul clestelui este fabricat din fibra de stic..
Cerere de oferta
Cleste portelectrod Confort 300, 300 A Face parte din gama de accesorii pentru echipamente de sudura. Alte caracteristici ale clestelui portelectrod Esab 300A Confort: Manerul cu striatii asigura o prindere ferma; Prezinta rezistenta mare la lovituri; Capul clestelui este fabricat din fibra de stic..
Cerere de oferta
Cleste portelectrod Confort 400, 400 A Face parte din gama de accesorii pentru echipamente de sudura. Alte caracteristici ale clestelui portelectrod Esab 400A Confort: Manerul cu striatii asigura o prindere ferma; Prezinta rezistenta mare la lovituri; Capul clestelui este fabricat din fibra de stic..
Cerere de oferta
Manusi de sudura negre M1050 ESAB realizate din piele neagra de vaca.Cusaturi KevlerCaptusite la interiorTestate impotriva stresului mecanic, cum ar fi abraziune, taiere, rupere si perforare.Testate termic pentru rezistenta la flacara deschisa, caldura de contact, caldura&nb..
Cerere de oferta
Masca SAVAGE A40 a fost proiectată pentru a răspunde nevoilor unei game variate de sudori, fiind prevăzută cu un înveliș ușor, înalt tehnologizat, care asigură protecție împotriva căldurii, scânteilor și stropilor. Grație celei mai noi tehnologii ADF, vizorul de sudură oferă o imagine de înaltă clar..
Cerere de oferta
Masca de protectie cap Eco Arc II de la Esab este cea mai noua inventie in materie de masti de protectie pentru operatiile de sudare. Caracteristici: Detine o greutate redusa ofera o protectie faciala exceptionala, este ideala pentru toate tipurile de operatii de sudare. Disponibila in trei var..
Cerere de oferta
Portelectrod Handy 200, 200 AClestele portelectrod 200A Handy face parte din gama de accesorii pentru echipamente de sudura Esab. Alte caracteristici ale clestelui portelectrod Esab 200A Handy: Manerul ergonomic cu striatii asigura o prindere ferma; Capul clestelui este complet izolat. Detalii ..
Cerere de oferta
Portelectrod Handy 300, 300 AClestele portelectrod 300A Handy face parte din gama de accesorii pentru echipamente de sudura Esab. Alte caracteristici ale clestelui portelectrod Esab 200A Handy: Manerul ergonomic cu striatii asigura o prindere ferma; Capul clestelui este complet izolat. Detalii ..
Cerere de oferta
Portelectrod Handy 400, 400 AClestele portelectrod 200A Handy face parte din gama de accesorii pentru echipamente de sudura Esab. Alte caracteristici ale clestelui portelectrod Esab 200A Handy: Manerul ergonomic cu striatii asigura o prindere ferma; Capul clestelui este complet izolat. Detalii ..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.