Menu
Your Cart

Klingspor

Forme de imbinare pentru benzi abrazive lateKlingspor ofera benzi cu difeite forme de imbinare. Forma de imbinare necesitata de dumneavoastra depinde de tipul de masina folosit. Daca produsul dumneavoastra nu este disponibil ca articol de stoc, va fi fabtricat respectandu-se cantitatile minime de co..
Cerere de oferta
Klingspor prezinta un program variat de produse de inalta calitate in domeniul colilor/foilor si discurilor abrazive. Aceste coli pot fi folosite la slefuirea diferitelor tipuri de metale, lemn, vopsea, lac, etc.Coli/FoiUtilizare universala pentru slefuire manuala: pentru slefuire cu masini ghidate ..
Cerere de oferta
Standardul pentru discurile de tăiere a metalului este de inalta calitate. Discurile Klingspor sunt proiectate pentru uz general cu metal. Folosiți acest disc pentru tăierea mai multor tipuri de metale. Discurile de tăiere Klingspor respectă cerințele maxime de siguranță!Pentru a vizualiza mai ..
Cerere de oferta
Peria abraziva, dezvoltata de Klingspor de peste 40 de ani, este utilizata in diferite domenii din sfera de prelucrare a suprafetelor, in mod eficient si economic. Peria abraziva Klingspor are in componenta lamele abrazive de calitate superioara, cu granula de oxid de aluminiu. Lamelele disupse in f..
Cerere de oferta
Rolele Klingspor pentru șlefuire și utilizare manuală pe mașini acționate manual sunt disponibile ca versiuni speciale pentru diferite materiale, de la lemn la metal si până la vopsea.Pentru a vizualiza mai multe informatii despre acest produs, faceti click aici ..
Cerere de oferta
Discurile de polizare Klingpor sunt construite din materiale de înaltă calitate pentru slefuirea metalului, a betonului, in zidărie, conductă, asfalt și oțel inoxidabil. Etichetele ușor de citit sunt încorporate în procesul de fabricație și, prin urmare, rămân intacte pe toată durata de viață a disc..
Cerere de oferta
Prin prezenta pagina, Sfera va ofera posibilitatea de a selecta rapid si facil produsul dorit, dintr-o gama larga de produse. Prin dispunerea compartimentata, radiala a lamelelor abrazive din material textil, discul abraziv de slefuire Klingspor depaseste cu mult capacitatea de slefuire a altor prod..
Cerere de oferta
Control absolut asupra tuturor proceselor de productie: sub aceasta deviza, Klingspor a devenit unul dintre cei mai mari producatori de discuri de polizare si debitare din lume. Pentru noile produse diamantate, compania foloseste acum experienta acumulata anterior in domeniile de cercetare si produc..
Cerere de oferta
Fibrodiscurile Klingspor au o capacitate ridicata de indepartare a materialului, durata lunga de viata si produc o finisare optima. Suportii corespunzatori completeaza gama. Domeniile de utilizare sunt de exemplu, otel, otel inoxidabil, metale neferoase si fonta. Gama completa de granulatii face pos..
Cerere de oferta
Măcinarea, frezarea, tăierea, lustruirea - atunci când lucrați pe suprafețe, un nume este întotdeauna inseparabil: Klingspor. Ca unul dintre cei mai vechi producători de materiale abrazive din lume, Klingspor produce instrumente de măcinare adecvate pentru numeroase aplicații din 1893. Produsele de ..
Cerere de oferta
Discurile Quick Change Klingspor sunt destinate utilizarii pe polizoare drepte pneumatice si electrice, schimbarea acestora facandu-se repede si sigur!Aplicatii:Constructia de vaseIndustria AviaticaConstructia de motoareConstructia de palete de turbinaConstructia de matriteConstructia de recipienteC..
Cerere de oferta
Corpurile de slefuire si lustruire si corpurile tip disc R-Flex sunt ideale pentru prelucrarea fina a suprafetelor datorita compozitiei alcatuita din granule abrazive si liant elastic. Klingspor ofera o gama larga de produse abrazive cu liant cauciucat, in numeroase dimensiuni, cu diferite marimi al..
Cerere de oferta
Frezele cu carburi metalice de la Klingspor sunt ultilizate intotdeauna in cazul in care, in locurile greu accesibile este necesara performanta cazul in care, in locurile greu accesibile este necesara performanta maxima in ceea ce priveste indepartarea si durabilitatea sculei. Frezele sunt fabricate..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)