Menu
Your Cart

Abicor Binzel

Pistolet ABIMIG GRIP W 555 Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o u..
0.00 Lei
Pistolet ABIMIG GRIP W 555 D / 555 D TS, racire lichid Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în m..
0.00 Lei
Pistolet ABIMIG GRIP W 605 Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o u..
0.00 Lei
Pistolet ABIMIG GRIP W 605 C Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o..
0.00 Lei
Pistolet ABIMIG GRIP W 605 D Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 12-1, racire aer ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite ..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 150, racire aer Seria ABITIG® GRIP “ABICOR BINZEL-Style“, răcire cu aer și lichid, oferă vârful performanței printr-un pachet ușor și confortabil. Sistemul de răcire garantează durată mare de utilizare și permite folosirea electrozilor de Wolfram scurți printr-o disipare opti..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 17, racire aer ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite cu..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 18 SC, racire aer ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 18, racire lichid ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 20, racire lichid ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 200 / 200 F, racire aer Seria ABITIG® GRIP “ABICOR BINZEL-Style“, răcire cu aer și lichid, oferă vârful performanței printr-un pachet ușor și confortabil. Sistemul de răcire garantează durată mare de utilizare și permite folosirea electrozilor de Wolfram scurți printr-o disip..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 24 G, racire aer ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite ..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 26, racire aer ABITIG® GRIP – soluția completă în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Această serie reprezintă dezvoltarea logică a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular și ergonomia optimă. Pistoletele cu puteri diferite, răcite cu..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 260 W, racire lichid Seria ABITIG® GRIP “ABICOR BINZEL-Style“, răcire cu aer și lichid, oferă vârful performanței printr-un pachet ușor și confortabil. Sistemul de răcire garantează durată mare de utilizare și permite folosirea electrozilor de Wolfram scurți printr-o disipare..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 450 W SC, racire lichid Seria ABITIG® GRIP “ABICOR BINZEL-Style“, răcire cu aer și lichid, oferă vârful performanței printr-un pachet ușor și confortabil. Sistemul de răcire garantează durată mare de utilizare și permite folosirea electrozilor de Wolfram scurți printr-o disip..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP 450 W, racire lichid Seria ABITIG® GRIP “ABICOR BINZEL-Style“, răcire cu aer și lichid, oferă vârful performanței printr-un pachet ușor și confortabil. Sistemul de răcire garantează durată mare de utilizare și permite folosirea electrozilor de Wolfram scurți printr-o disipare..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 150 / 150 F, racire aer După ce a fost salutată de către sudorii WIG peste tot în lume pentru mai mulți ani, seria ABITIG® GRIP Little oferă acces perfect și manevrabilitate optimă, iar acum, această serie, a fost extinsă prin adăugarea a două noi pistolete ABITIG® GR..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 17 / 17 F Seria de pistolete pentru sudare WIG ABITIG® GRIP Little – potrivite pentru acele lucrări de zi cu zi, în locurile greu accesibile. Flexibilitate maximă fără compromisuri. Pistoletele de diferite game de putere, răcite cu aer sau lichid, sunt combinate cu un ..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 20 / 20 F Seria de pistolete pentru sudare WIG ABITIG® GRIP Little – potrivite pentru acele lucrări de zi cu zi, în locurile greu accesibile. Flexibilitate maximă fără compromisuri. Pistoletele de diferite game de putere, răcite cu aer sau lichid, sunt combinate cu un ..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 24 G Seria de pistolete pentru sudare WIG ABITIG® GRIP Little – potrivite pentru acele lucrări de zi cu zi, în locurile greu accesibile. Flexibilitate maximă fără compromisuri. Pistoletele de diferite game de putere, răcite cu aer sau lichid, sunt combinate cu un mâner..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 24 W Seria de pistolete pentru sudare WIG ABITIG® GRIP Little – potrivite pentru acele lucrări de zi cu zi, în locurile greu accesibile. Flexibilitate maximă fără compromisuri. Pistoletele de diferite game de putere, răcite cu aer sau lichid, sunt combinate cu un mâner..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 260 W După ce a fost salutată de către sudorii WIG peste tot în lume pentru mai mulți ani, seria ABITIG® GRIP Little oferă acces perfect și manevrabilitate optimă, iar acum, această serie, a fost extinsă prin adăugarea a două noi pistolete ABITIG® GRIP Little 90 și AB..
0.00 Lei
Pistolet ABITIG GRIP Little 9 / 9 F Seria de pistolete pentru sudare WIG ABITIG® GRIP Little – potrivite pentru acele lucrări de zi cu zi, în locurile greu accesibile. Flexibilitate maximă fără compromisuri. Pistoletele de diferite game de putere, răcite cu aer sau lichid, sunt combinate cu un mâ..
0.00 Lei
Pistolet MB GRIP 15 AK, racire aer Pistoletele pentru sudare MIG/MAG din seria “MB GRIP”, în variantele răcite cu aer și lichid sunt cele mai bune soluții posibile. Ele combină tehnologia si calitatea cu ergonomia. Toate pistoletele sunt concepute pentru a oferi o utilizare precisă și comfortabil..
0.00 Lei
Pistolet MB GRIP 24 KD, racire aer Pistoletele pentru sudare MIG/MAG din seria “MB GRIP”, în variantele răcite cu aer și lichid sunt cele mai bune soluții posibile. Ele combină tehnologia si calitatea cu ergonomia. Toate pistoletele sunt concepute pentru a oferi o utilizare precisă și comfortabil..
0.00 Lei
Pistolet MB GRIP 240 D, racire lichid Pistoletele pentru sudare MIG/MAG din seria “MB GRIP”, în variantele răcite cu aer și lichid sunt cele mai bune soluții posibile. Ele combină tehnologia si calitatea cu ergonomia. Toate pistoletele sunt concepute pentru a oferi o utilizare precisă și com..
0.00 Lei
Pistolet MB GRIP 25 AK, racire aer Pistoletele pentru sudare MIG/MAG din seria “MB GRIP”, în variantele răcite cu aer și lichid sunt cele mai bune soluții posibile. Ele combină tehnologia si calitatea cu ergonomia. Toate pistoletele sunt concepute pentru a oferi o utilizare precisă și comfortabil..
0.00 Lei
Pistolet MB GRIP 26 KD, racire aer Pistoletele pentru sudare MIG/MAG din seria “MB GRIP”, în variantele răcite cu aer și lichid sunt cele mai bune soluții posibile. Ele combină tehnologia si calitatea cu ergonomia. Toate pistoletele sunt concepute pentru a oferi o utilizare precisă și comfortabil..
0.00 Lei
Afişare 1 - 30 din 34 (2 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.