Menu
Your Cart

BOSCH

MPN: Putere nominală: 1.100 W
Energie de percuţie, max.: 7,5 J
Sistem de prindere: SDS max
Ciocan demolator cu SDS max GSH 500 Professional AvantajeEficienţă ridicată: energia de percuţie sporită şi viteza mai mare a percuţiilor determină o putere de demolare superioară Durabilitate crescută: inel de etanşare pentru prevenirea scurgerilor de vaselină şi capac de protecţie împo..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 1.750 W
Energie de percuţie, max.: 41 J
Sistem de prindere: Hexagonal de 30 mm
Ciocan demolator GSH 16-30 Professional AvantajeRandament foarte ridicat de îndepărtare a materialului, datorită energiei de percuţie de 41 J şi puterii motorului de 1.750 W Durată de viaţă foarte îndelungată datorită construcţiei robuste şi materialelor de calitate superioară Siste..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 650 W
Energie de percuţie, max.: 2,6 J
Sistem de prindere: SDS-plus
Număr percuţii: 0 - 3.500 p/min
Ciocan demolator BOSCH GSH 3 E Professional Specialistul lucrărilor de renovare şi asanare Putere mare de îndepărtare a materialului graţie motorului puternic de 650 W şi dălţii speciale pentru faianţă Durată de viaţă îndelungată datorită mecanismului de percuţie şi a adaptorului de pr..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 650 W
Energie de percuţie, max.: 2,6 J
Sistem de prindere: SDS-plus
Număr percuţii: 0 - 3.500 p/min
Ciocan demolator GSH 5 Professional BOSCH Specialistul lucrărilor de renovare şi asanare Ciocan cu SDS-max pentru lucrări uşoare cu dalta Uşor şi compact - ideal pentru lucrări orizontale sau peste nivelul capului Puternic - randament maxim şi energie de impact pentru şlefuirea ridicată a dălţi..
Cerere de oferta
Fierastrau circular Bosch GKS 190Ferăstrăul manevrabil pentru tăierile de orice fel din mică şi marea industrie Compact şi uşor Pentru tăieri longitudinale, transversale şi oblice în lemn şi alte materiale, preponderent cu manevrare manuală.tg {border-collapse:collapse;border-spacin..
Cerere de oferta
Fierastrau circular Bosch GKS 55+ GCE PoziţionareCompact și puternic pentru adânciimi mari de tăiere Avantaje client inclusiv RTBAdâncime de tăiere mare: angrenaj în două trepte pentru capacități de tăiere mai mari în ciuda construcției compacte Ergonomie: greutate redusă și design comp..
Cerere de oferta
Fierastrau circular Bosch GKS 65 GCE PoziţionarePachetul de forţă – optimizat pentru şine de ghidare Avantaje clientSinergie exactă cu noul sistem de ghidare FSN Bosch cât şi cu şinele altor ofertanţi Sunt posibile tăieri oblice cu şina de ghidare fără adaptor Avans ridicat de tăiere d..
Cerere de oferta
De ce această sculă ? Funcţionare simplă şi operare uşoară cu motorul eficient de 2000 W, la un preţ avantajos Stabil şi pe suprafeţele rugoase datorită plăcii de bază mai mari şi picioarelor de susţinere din cauciuc Forţă de tăiere mai redusă şi operare confortabilă Productivitate ridicată dato..
Cerere de oferta
MPN: Diam. de găurire în lemn: 15 mm
Putere nominală: 350 W
Diam. de găurire în oţel: 6,5 mm
Masina de gaurit BOSCH GBM 6 RE ProfessionalMaşina de găurit rapidă şi precisă Turaţie foarte înaltă (turaţie la mersul în gol 4.000 rot/min) pentru diametre mici de găurire Sprijinire în lagăr a arborelui protburghiu pentru o precizie înaltă Design compact şi greutate red..
Cerere de oferta
MPN: Diam. de găurire în cărămidă: 162 / 82 mm
Putere nominală: 1.500 W
Diam. de găurire în lemn: 50 / 32 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 13 RE ProfessionalPuternic pentru orice utilizare – chiar pentru găurirea uscată cu diamant Cuplu foarte puternic pentru utilizările care necesită un consum mare de forţă Motor de mare randament Bosch (1.500 W) cu o rezistenţă ridicată la suprasolicitare ..
Cerere de oferta
MPN: Tensiunea acumulatorului: 18 V
Diam. maxim şuruburi: 12 mm
Diam. de găurire în zidărie, maxim: 16 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 18V-110 C ProfessionalAvantaje Puternic: cuplu maxim de 110 Nm şi motor fără perii pentru un ritm rapid de lucru Robust: Mandrină complet metalică pentru cele mai dificile aplicaţiile de pe şantier KickBack Control şi mâner auxiliar car..
Cerere de oferta
MPN: Tensiunea acumulatorului: 18 V
Diam. maxim şuruburi: 12 mm
Diam. de găurire în zidărie, maxim: 16 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 18V-110 C Professional, cu 2 x acumulator litiu-ion de 5,0 AhAvantaje Puternic: cuplu maxim de 110 Nm şi motor fără perii pentru un ritm rapid de lucru Robust: Mandrină complet metalică pentru cele mai dificile aplicaţiile de pe şantier ..
Cerere de oferta
MPN: Tensiunea acumulatorului: 18 V
Diam. maxim şuruburi: 10 mm
Diam. de găurire în zidărie, maxim: 13 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 18V-50 Professional, cu 2 x acumulator litiu-ion de 2,0 AhMotor fără perii robust pentru durabilitate şi flexibilitate Motor fără perii inteligent pentru eficienţă, rezistenţă şi compactitate Mandrină din metal rezistentă şi design ergonomic..
Cerere de oferta
MPN: Tensiunea acumulatorului: 18 V
Diam. maxim şuruburi: 10 mm
Diam. de găurire în zidărie, maxim: 13 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 18V-50 Professional, cu 2 x acumulator litiu-ion de 5,0 AhMotor fără perii robust pentru durabilitate şi flexibilitate Motor fără perii inteligent pentru eficienţă, rezistenţă şi compactitate Mandrină din metal rezistentă şi design ergonomic..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 850 W
Diam. de găurire în cărămidă: 20 mm
Diam. de găurire în lemn: 40 / 25 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 20-2 Maşină de găurit cu percuţie cu 2 trepte de viteză, alimentată de la reţea, cu sistem KickBack Control cu performanţă adecvată pe orice suprafaţă Beneficii pentru utilizatori Motor puternic de 850 W pentru un avans de lucru rapid Sistemul KickBack Cont..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 550 W
Diam. de găurire în lemn: 25 mm
Diam. de găurire în cărămidă: 13 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 13 RE ProfessionalSculă electrică performantă și fiabilă Motor puternic de 550 W Mandrină cu coroană dințată 13 mm, mâner suplimentar și limitator de reglare a adâncimii Construcție în totalitate cu rulmenți pentru o durată lungă de vi..
Cerere de oferta
MPN: Tensiunea acumulatorului: 12 V
Diam. maxim şuruburi: 8 mm
Diam. de găurire în zidărie, maxim: 8 mm
Masina de gaurit cu percutie cu acumulator BOSCH GSB 120-LI ProfessionalAvantaje Putere şi flexibilitate la îndemână pentru înşurubare şi găurire Angrenajul în 2 trepte asigură o productivitate ridicată şi un cuplu excelent Electronic Cell Protection pentru o durată mare a a..
Cerere de oferta
MPN: Diam. de găurire în lemn, maxim: 38 mm
Diam. de găurire oţel, maxim: 13mm
Diam. de găurire în zidărie, maxim: 13 mm
Masina de gaurit cu percutie cu acumulator BOSCH GSB 18V-60 C + 2 x 5,0 Ah L-Boxx UNIEficient: Cele mai bune rezultate – datorită puterii înalte şi setărilor personalizate ale sculei din aplicaţia Toolbox. Durabil: Dezvoltat pentru utilizare intensivă – datorită motorului fără perii şi mandrine..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 2.200 W
Turaţie de mers în gol: 8.500 rpm
Diametru discuri: 180 mm
Greutate: 5,3 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 22-180 LVI Professional Cel mai bun raport putere/greutate în clasa sa Motor puternic Champion de 2200 W şi mâner ergonomic Greutate redusă pentru manevrare optimă Mânerul suplimentar cu amortizor de vibraţii Vibration Control, reduce vibraţiile cu până..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 2.200 W
Turaţie de mers în gol: 6.500 rpm
Diametru discuri: 230 mm
Greutate: 5,2 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 22-230 H Professional Pachetul de forţă compact pentru cele mai dificile aplicaţii Motor Champion puternic de 2.200 W – pentru un avans de lucru rapid Greutate redusă pentru manevrare optimăCaracterist..
Cerere de oferta
MPN: Turaţie de mers în gol: 11.000 rpm
Putere nominală: 720 W
Diametru discuri: 115 mm
Greutate: 1,9 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 7-115 Circumferinţă extrem de mică a mânerului şi o putere de 720 W Circumferinţă extrem de mică a mânerului (176 mm) comparativ cu alte polizoare unghiulare din clasa sa de putere, pentru o muncă deosebit de plăcută Motor puternic de 720 W şi o greutate de..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 1.900 W
Turaţie la mersul în gol: 2.800 – 11.500 rot/min
Putere utilă: 1.220 W
Polizor unghiular cu X-LOCK BOSCH GWX 19-125 S Cel mai puternic polizor unghiular mic cu funcţie de selectare a turaţiei din categoria de 1.900 W - cu X-LOCK Motorul puternic de 1.900 W cu sistem Constant Electronic şi funcţie de selectare a turaţiei asigură cele mai eficiente rezultate de lucru ..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 900 W
Turaţie la mersul în gol: 2.800 – 11.000 rot/min
Putere utilă: 450 W
Polizor unghiular cu X-LOCK BOSCH GWX 9-125 S          Control optimizat al sculei datorită nivelului sporit de putere din categoria de 900 W - cu X-LOCK Polizor unghiular mic cu motor puternic de 900 W pentru un avans rapid de lucru ..
Cerere de oferta
MPN: Diodă laser: 635 nm, < 1 mW
Domeniu de măsurare: 0,15 – 30,00 m
Precizie de măsurare, normal: ± 2 mm
Timp de măsurare normal: < 0,5 s
AvantajeMăsurarea lungimilor - simplu, compact, pentru profesioniștiUn singur buton pentru toate operațiile - măsurare intuitivă și simplăCompact - încape fără probleme în orice buzunar de pantaloniAdună automat valorile măsurate prin funcția AutoSum ..
Cerere de oferta
MPN: Putere nominală: 1.150 W
Sistem de prindere: SDS-max
Energie de percuţie, max.: 8,3 J
Număr percuţii: 1.300 – 2.900 p/min
Ciocan demolator BOSCH GSH 5 CE Professional Putere de neînvins şi vibaţii cu 40 % mai reduse Energie de percuţie de 8,3 J pentru cea mai mare putere de îndepărtare a materialului din clasa sa Sistemul de amortizare a Vibration Control asigură lucrul plăcut chiar în cazul utilizării int..
Cerere de oferta
MPN: Diam. de găurire în cărămidă: 18 mm
Putere nominală: 701 W
Diam. de găurire în lemn: 30 mm
Masina de gaurit cu percutie BOSCH GSB 1600 RE ProfessionalCompactă şi puternică Mandrină rapidă din metal Funcţionare spre dreapta/stânga Comandă electronică pentru găurire exactă Preselecţia turaţiei cu roată de ajustare softgrip prindere sigură Diam. g..
Cerere de oferta
MPN: Turaţie de mers în gol: 6.600rpm
Diametru discuri: 230 mm
Putere nominală: 2.000 W
Greutate: 5,2 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 20-230 JH Professional Cel mai bun raport putere/greutate în clasa sa Polizorul compact şi uşor Motor puternic de 2000 W Cu o greutate de numai 5,1 kg, uşor şi compact pentru manevrare optimă Bobinajele blindate protejează motorul de pulberea de polizare ascuţită ..
Cerere de oferta
MPN: Turaţie de mers în gol: 8.500rpm
Diametru discuri: 180 mm
Putere nominală: 2.200 W
Greutate: 5,0 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 22-180 JH Pachetul de forţă compact pentru cele mai dificile aplicaţii Motor Champion puternic de 2.200 W – pentru un avans de lucru rapid Greutate redusă pentru manevrare optimă Apărătoare de protecţie rezistentă la torsiune – protejează în condi..
Cerere de oferta
MPN: Turaţie de mers în gol: 6.500 rpm
Diametru discuri: 230 mm
Putere nominală: 2.200 W
Greutate: 5,2 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 22-230 JH Professional Pachetul de forţă compact pentru cele mai dificile aplicaţii Motor Champion puternic de 2.200 W pentru un avans de lucru rapid Greutate redusă pentru manevrare optimă Apărătoare de protecţie rezistentă la torsiune – protejează în ..
Cerere de oferta
MPN: Turaţie de mers în gol: 2.800 - 11.000 rpm
Putere nominală: 720 W
Diametru discuri: 115 mm
Greutate: 1,9 kg
Polizor unghiular BOSCH GWS 7-115 E Circumferinţă extrem de mică a mânerului şi o putere de 720 W Circumferinţă extrem de mică a mânerului (176 mm) comparativ cu alte polizoare unghiulare din clasa sa de putere, pentru o muncă deosebit de plăcută Motor puternic de 720 W şi o greutate d..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 30 din 254 (9 pagini)