Menu
Your Cart

Verlinde

Carucioare electrice cu viteza de deplasare variabila pentru palaneProiectat pentru a fi utilizat pentru orice tip de profile IPN sau IPE, HEA sau HEB atat drepte cat si curbe, caruciorul cu tractiune electrica CHV permite agatarea directa a unui palan manual sau electric prevazut cu carlig de ag..
Cerere de oferta
Electropalane cu cablu pentru sarcini cuprinse intre 800 si 100 000 kg.VERLINDE s-a remarcat intotdeauna prin introducerea de idei si modele noi in domeniul echipamentelor de ridicat (peste 70 de brevete in Franta si lume). Noile palane electrice cu cablu EUROBLOC VT au fost create intr-un spi..
Cerere de oferta
Electropalane cu chinga pentru sarcini cuprinse intre 500 si 5000 kg.Electropalanele cu chinga EUROLIFT BH va va satisface cerintele chiar si in cele mai stricte conditii de curatenie. Electropalanul EUROLIFT BH respecta toate standardele europene EC in domeniu, oferindu-va puterea si robustete..
Cerere de oferta
EUROCHAIN VX - Electropalane cu lant compacte pentru sarcini cuprinse intre 63 si 10,000 kg.Techical caracteristics The electric chain hoist EUROCHAIN VX includes the following equipment as standard:- Height of lift 3 m - Bracket suspension for suspended hoist. - 2 hoistin..
Cerere de oferta
MPN: Sarcina: 125 - 3.000 kg
Deschidere: 2 - 8 m
EUROSTYLE VAT si VATS - macarale pivotante de perete cu design triunghilarAceste macarale se monteaza foarte usor pe un perete sau o grinda verticala in apropierea punctului de lucru pe care il deservesc. Inaltimea disponibila sub grinda este limitata doar de inaltimea cladirii. Principalul av..
Cerere de oferta
PLV - Palane manuale cu actionare prin brat pentru sarcini cuprinse intre 250 si 3 000 kgPalanul PLV este proiectat pentru a ridica si trage sarcini. Are aplicatii in toate ramurile industriei datorita usurintei cu care poate fi utilizat si diverselor aplicatii la care este folosit in atelier, ..
Cerere de oferta
VHR - Palane manuale cu actionare prin lant pentru sarcini cuprinse intre 250 si 20,000 kgCaracteristici generale- Roata de lant si pinioanele obtinute prin prelucrare mecanica permit o operare lina si eficienta - Dispozitivul de prevenire a supraincarcarilor nu permite ridicare unor sar..
Cerere de oferta
Poduri rulante monogrinda asezate (profil I, H sau cheson), cu electropalan cu lant sau cablu. Poduri rulante monogrinda suspendate (profil I, H sau cheson), cu electropalan cu cablu. Poduri rulante bigrinda asezate (profil I, H sau cheson), cu electropalan..
Cerere de oferta
Sistem de transport pe grinzi rulante suspendate EUROSYSTEM STDSolutia ideala pentru manipularea sarcinilor usoare. Sistemele de grinzi rulante suspendate EUROSYSTEM se adapteaza perfect necesitatilor procesului de productie oferind o gama larga de configuratii. Poate fi utilizat ca: ..
Cerere de oferta
MPN: Deschidere: 2 - 8 m
Sarcina: 125 - 2.000 kg
EUROSTYLE VFT si VFTS - macarale pivotante cu coloana si design triunghilarAcestea sunt macarale pivotante de perete cu design triunghiular atasate unei coloante tubulare de otel montate pe o baza circulara asigurata cu 6 sau 8 gusee in functie de capacitate si lungimea bratului. Sunt complet ..
Cerere de oferta
Poduri rulante manualeVa oferim o gama completa de poduri rulante actionate manual pentru palane manuale sau electrice.Disponibile in doua variante: Poduri rulante asezate actionate manual Caracteristici tehnice - Sarcina maxima: 250 - 10 000 kg - Deschidere:..
Cerere de oferta
TIRLIFT2 - Trolii electrice monofazate si trifazate pentru sarcini de la 125 la 1500 kg Aceste trolii electrice conforme cu directiva CE 2006/42/CE sunt proiectate pentru tragerea si ridicarea sarcinilor intre 125 kg si 1.500 kg (Clasa FEM 1Am, 2m). Caracteristici standard: Protectia componentelo..
Cerere de oferta
MPN: Deschidere: 2 - 12 m
Sarcina: 125 - 10.000 kg
EUROSTYLE VFP si VFM - macarale pivotante cu coloana si rotatie 360°Aceste macarale ocupa putin spatiu dar oferta o inaltime mare de ridicare. Sunt compuse dintr-o coloana tubulara din otel cu baza de prindere si un brat din profil IPE care este atasat si se roteste pe capatul coloanei.Di..
Cerere de oferta
MPN: Sarcina: 50 - 1.000 kg
Deschidere: 2 - 5 m
"TEMPLIER" - macarale pivotante cu brat articulatMacaralele "Templier" cu brat articulat marca VERLINDE pot deplasa sarcini intre 50 si 1000 kg pe o deschidere de 2 pana la 5 m, intr-un cerc aproape complet si practic fara "zone moarte" (bratul articulat permite deplasarea in jurul obstacolelor)Disp..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)