Menu
Your Cart

Verlinde

Carucioare electrice cu viteza de deplasare variabila pentru palaneProiectat pentru a fi utilizat pentru orice tip de profile IPN sau IPE, HEA sau HEB atat drepte cat si curbe, caruciorul cu tractiune electrica CHV permite agatarea directa a unui palan manual sau electric prevazut cu carlig de ag..
0.00 Lei
Carucioare cu deplasare manuala pentru palaneCaracteristici generale- Carucioarele permit suspendarea oricarui dispozitiv de ridicare echipat cu carlig - Distanta dintre flanse poate fi reglata in functie de latimea grinzii - Sarcina maxima intre 250 si 20 000 kg - Deplasarea se poat..
0.00 Lei
EUROBLOC VM ESSENTIAL - Electropalane cu cablu pentru sarcini cuprinse intre 2,000 si 20,000 kg.Techical caracteristicsSafety- Electro mecanical load limiter deliver as standard (Mandatory equipment according “Machinery“ directive). - Hoisting limit switch. - 2 travelling spee..
0.00 Lei
Electropalane cu cablu pentru sarcini cuprinse intre 800 si 100 000 kg.VERLINDE s-a remarcat intotdeauna prin introducerea de idei si modele noi in domeniul echipamentelor de ridicat (peste 70 de brevete in Franta si lume). Noile palane electrice cu cablu EUROBLOC VT au fost create intr-un spi..
0.00 Lei
Electropalane cu chinga pentru sarcini cuprinse intre 500 si 5000 kg.Electropalanele cu chinga EUROLIFT BH va va satisface cerintele chiar si in cele mai stricte conditii de curatenie. Electropalanul EUROLIFT BH respecta toate standardele europene EC in domeniu, oferindu-va puterea si robustete..
0.00 Lei
EUROCHAIN VX - Electropalane cu lant compacte pentru sarcini cuprinse intre 63 si 10,000 kg.Techical caracteristics The electric chain hoist EUROCHAIN VX includes the following equipment as standard:- Height of lift 3 m - Bracket suspension for suspended hoist. - 2 hoistin..
0.00 Lei
Macara portal din aluminiuFirma Persoana de contact Adresa Telefon Email Sarcina maximă (kg) Deschidere (m) Înalțime sub grinda (mm) Tip palan Tip cărucior Se montează în Observații reCAPTCHA..
0.00 Lei
MPN: Sarcina: 125 - 3.000 kg
Deschidere: 2 - 8 m
EUROSTYLE VAT si VATS - macarale pivotante de perete cu design triunghilarAceste macarale se monteaza foarte usor pe un perete sau o grinda verticala in apropierea punctului de lucru pe care il deservesc. Inaltimea disponibila sub grinda este limitata doar de inaltimea cladirii. Principalul av..
0.00 Lei
PLV - Palane manuale cu actionare prin brat pentru sarcini cuprinse intre 250 si 3 000 kgPalanul PLV este proiectat pentru a ridica si trage sarcini. Are aplicatii in toate ramurile industriei datorita usurintei cu care poate fi utilizat si diverselor aplicatii la care este folosit in atelier, ..
0.00 Lei
VHR - Palane manuale cu actionare prin lant pentru sarcini cuprinse intre 250 si 5 000 kgCaracteristici generale- Roata de lant si pinioanele obtinute prin prelucrare mecanica permit o operare lina si eficienta - Dispozitivul de prevenire a supraincarcarilor nu permite ridicare unor sarc..
0.00 Lei
Gama completa de componente pentru poduri rulante standard. Gama de poduri rulante Verlinde are 7 versiuni si 2 tipuri (alimentare obisnuita cu cablu sau alimentare cu colectoare). Poduri rulante monogrinda asezate sau grinda cheson, cu electropalan cu lant sau cablu...
0.00 Lei
Sistem de transport pe grinzi rulante suspendate EUROSYSTEM STDSolutia ideala pentru manipularea sarcinilor usoare. Sistemele de grinzi rulante suspendate EUROSYSTEM se adapteaza perfect necesitatilor procesului de productie oferind o gama larga de configuratii. Poate fi utilizat ca: ..
0.00 Lei
MPN: Deschidere: 2 - 8 m
Sarcina: 125 - 2.000 kg
EUROSTYLE VFT si VFTS - macarale pivotante cu coloana si design triunghilarAcestea sunt macarale pivotante de perete cu design triunghiular atasate unei coloante tubulare de otel montate pe o baza circulara asigurata cu 6 sau 8 gusee in functie de capacitate si lungimea bratului. Sunt complet ..
0.00 Lei
Poduri rulante manualeVa oferim o gama completa de poduri rulante actionate manual pentru palane manuale sau electrice.Disponibile in doua variante: Poduri rulante asezate actionate manual Caracteristici tehnice - Sarcina maxima: 250 - 10 000 kg - Deschidere:..
0.00 Lei
MPN: Deschidere: 2 - 12 m
Sarcina: 125 - 10.000 kg
EUROSTYLE VFP si VFM - macarale pivotante cu coloana si rotatie 360°Aceste macarale ocupa putin spatiu dar oferta o inaltime mare de ridicare. Sunt compuse dintr-o coloana tubulara din otel cu baza de prindere si un brat din profil IPE care este atasat si se roteste pe capatul coloanei.Di..
0.00 Lei
MPN: Sarcina: 50 - 1.000 kg
Deschidere: 2 - 5 m
"TEMPLIER" - macarale pivotante cu brat articulatMacaralele "Templier" cu brat articulat marca VERLINDE pot deplasa sarcini intre 50 si 1000 kg pe o deschidere de 2 pana la 5 m, intr-un cerc aproape complet si practic fara "zone moarte" (bratul articulat permite deplasarea in jurul obstacolelor)Disp..
0.00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii aici.