Menu
Your Cart

Automatizari sudare

Versotrac poate fi utilizat atat cu sursele conventionale cat si cu surse tip invertor de curent continuu si alternativ, cu sursa de alimentare ESAB.Interfata sa analogica permite conectarea sursei de alimentare analogice de generatie mai veche ESAB sau alte marci.Este un tractor modular  care..
Cerere de oferta
Miggytrac B501 Caracteristici tehnice Miggytrac B501 Tensiune acumulator 18 V Timp de functionare 8 h Tip motor pas cu pas Viteza de deplasare 100 - 1300..
Cerere de oferta
Instalatie de sudare automata MechTrac - MIG-MAG sau sub strat de fluxMechTrac poate fi cea mai flexibila si mai rapida cale de a mari productivitatea. MechTrac este construit ca un portal si poate fi echipat cu unul sau doua carucioare A2 sau A6 pentru sudarea sub strat de flux sau MIG-MAG. Da..
Cerere de oferta
Instalatii de sudare cu grinda si coloanaCaB 300 S CaB 300 S (standard), coloana si grinda poate suda la distante de 3 m pana la 5 m atat pe verticala cat si pe orizontala. Posibilitatea de rotire la 180° a coloanei ofera o raza de actiune completa. Sistemele de sudare A2 si A6 pot fi usor fo..
Cerere de oferta
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)